CCEP Sustainability HeroBanner 1440x656 sustainability2

Suppliers

CCEP bytter til Ariba Network

Vi går over til papirløst!

Vi er stolte av våre gode relasjoner til våre leverandører, og er kontinuerlig på jakt etter måter å forbedre hvordan vi kommuniserer og utveksler informasjon med deg på.

Et viktig skritt på denne reisen er vårt nye samarbeid med SAP Ariba, en markedsledende leverandør av komplette løsninger for Source-to-Pay.

I fremtiden vil vi bruke Ariba-nettverk til å samhandle med deg når det gjelder innkjøpsprosesser, kommersielle kontrakter, katalogintegrering og videre elektronisk utveksling av innkjøpsordrer, bestillingsbekreftelser, leveringsvarsler og fakturaer. Du vil også få full oversikt over dokumentstatus og hoveddata.  

Digital håndtering av transaksjonsdokumenter med CCEP via Ariba Network, vil snart være standard måte å gjøre forretninger med oss på.

Vi vil snart kontakte deg for å starte Ariba Onboarding-prosessen.

 

Registrering

 • Standardkonto
 • Enterprisekonto
Standardkonto

Hva er en standardkonto?

Ariba Network standardkonto (tidligere kalt en Light Account) er en rask og enkel måte å motta bestillinger på, bekrefte dem og raskt omgjøre dem til fakturaer. Du vil motta innkjøpsordrer via e-postadressen som er knyttet til din standardkonto, og du kan overføre et ubegrenset antall dokumenter til oss.

SAP Ariba standardkonto er ideell for:

 1. Gratis bruk av et ubegrenset antall dokumenter
 2. Motta innkjøpsordre og sende fakturaer via interaktiv e-post
 3. Transaksjonsdokumenter som ordre, ordrebekreftelser, elektronisk pakkseddel (ASN) og service registreringsskjemaer (SES).
 4. Oversikt over faktura- og betalingsstatus
 5. Deltakelse i innkjøpsprosesser
 6. Kontraktssamarbeid

Du kan registrere deg når du mottar den første elektroniske innkjøpsordren via e-post over Ariba Network. Ta gjerne kontakt med oss på epost om du har spørsmål: [email protected]

Enterprisekonto

Hva er en Enterprisekonto?

En Enterprisekonto (formelt kjent som full konto) inkluderer alt innhold i standardkontoen, i tillegg til:

 1. Dokumenttilgang og opprettelse direkte fra din Ariba Network-konto
 2. Leverandørstyrte kataloger
 3. ERP-integrering og automatisering
 4. RFP svar gjennom SAP Ariba Discovery
 5. Prioritert kundestøtte via telefon, chat eller e-post

Coca-Cola Europacific Partners vil sende deg informasjon, og videre ta kontakt med deg for å avklare hvilken Ariba-konto som passer best for deg. Og for å starte prosessen med oppsett av elektroniske transaksjoner mellom selskapene. 

Hva skjer nå?

Coca-Cola Europacific Partners vil sende deg informasjon, og videre ta kontakt med deg for å avklare hvilken Ariba-konto som passer best for deg. Og for å starte prosessen med oppsett av elektroniske transaksjoner mellom selskapene. 

Desktop Hero 1440x656 NEW 0006 12

Mer informasjon

For ytterligere informasjon om våre vilkår og
betalingsbetingelser, trykk på lenken nedenfor.

Generelle vilkår og betingelser

Betalingsbetingelser